Designerwinkel.nl is hét online platform voor high-end fashion.

Adverteren

Connect with us…
We bieden premium (online) designerwinkels de mogelijkheid om hun collectie op een eenvoudige en snelle wijze aan te bieden op Designerwinkel.nl. Hiermee zorgen wij voor hoogwaardig verkeer en meer verkopen voor jou organisatie. Ben je van mening dat jouw designerkleding een aanvulling is voor ons platform? Stuur dan een berichtje naar: adverteren@designerwinkel.nl. Wij nodigen je graag uit voor een opstartmeeting.

Brand connections!
Naast het integreren van producten op Designerwinkel.nl zijn er verschillende mogelijkheden voor het vergroten van de naamsbekendheid van je (web)winkel. Dit kan in de vorm van branded content, exclusieve kortingscodes/winacties en of dedicated mailings.

Social campaigns
Designerwinkel.nl werkt samen met bekende Nederlandse en internationale fashion influencers. Om het bereik te vergroten en (nieuwe) klanten te inspireren is het mogelijk om bij Designerwinkel.nl een op maat gemaakte influencer campagne af te nemen. Hiermee creëren wij samen met vooraf geselecteerde influencers unieke content die op zowel ons platform als jullie eigen kanalen gebruikt kan worden.

Hebben we je interesse gewekt? Daag ons gerust uit, we denken altijd mee!

#Love it, Wear it, Share it!

Deel jouw stijl @designerwinkel.nl en word uitgelicht op onze social channels en maak kans op 250 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?

Mis nooit meer iets!