Designerwinkel.nl is hét online platform voor high-end fashion.

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Designerwinkel.nl met constante zorg en aandacht samengesteld. Echter kan Designerwinkel.nl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit daarvan. Deze website bevat duizenden links naar andere websites die niet beheerd worden door Designerwinkel.nl. Designerwinkel heeft geen enkele controle over deze websites en kan niet aansprakelijk gehouden worden voor hun inhoud. Kledingwinkel.nl sluit dan ook haar aansprakelijkheid voor enigerlei schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van of de (on)bereikbaarheid van Designerwinkel.nl.

Beweringen en meningen, geuit in nieuwsberichten, blogposts, vlogs of andere uitingen op de website zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van Designerwinkel.nl. Designerwinkel.nl kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan en is niet aansprakelijk voor enigerlei schade die daar mogelijk uit voortvloeit.

Designerwinkel.nl kan er niet voor instaan dat de informatie geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

#Love it, Wear it, Share it!

Deel jouw stijl @designerwinkel.nl en word uitgelicht op onze social channels en maak kans op 250 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?

Mis nooit meer iets!