Designerwinkel.nl is hét online platform voor high-end fashion.

House of Gucci nu bij Pathé Thuis

House of Gucci

De film ‘House of Gucci’ met een absolute topcast bestaande uit oa. Lady Gaga, Adam Driver en Al Pacino is eindelijk te huur bij Pathé thuis. Modeliefhebbers en fashionista’s die naast kleding gek zijn van dramafilms kunnen zich nu vanuit huis vergapen aan de dé high fashion film van het jaar.

De biografische film vertelt het tragische verhaal van Patrizia Reggiani (Lady Gaga), de voormalig echtgenote van Maurizio Gucci (Adam Driver), die in 1995 een plan beraamd om haar ex-man om het leven te brengen. De flamboyante zakenman staat dan aan het hoofd van het wereldberoemde Gucci modehuis. Hij is tevens de kleinzoon van de modeontwerper en oprichter Guccio Gucci. Reggiani laat er geen gras over groeien en schakelt een huurmoordenaar in om het vuile werk op te knappen…

Hoewel de film op zichzelf al spannend is om te kijken, is de (aan)kleding, make-up en hairstyling net zo spannend. Het is daarom niet verrassend dat de film is bekroond met een Oscarnominatie voor beste make-up en haarstyling.

Bekijk de trailer hieronder, of stream de film direct via Pathé thuis.

Beeld: Airbnb / MGM

#Love it, Wear it, Share it!

Deel jouw stijl @designerwinkel.nl en word uitgelicht op onze social channels en maak kans op 250 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?

Mis nooit meer iets!