Designerwinkel.nl is hét online platform voor high-end fashion.

Meest gestelde vragen

Wij proberen voor jou de ultieme shoppingervaring te creëren op Designerwinkel.nl. Hieronder staan alvast een aantal veelgestelde vragen, om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Maar staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan een e-mail met jouw vraag naar info@designerwinkel.nl en we helpen je graag verder!

Designerwinkel.nl is een online fashion platform waar designerkleding van andere high-end fashion boetieks worden verzamelt. De kledingstukken worden dus niet door ons geleverd maar door een van onze partners. Voor meer informatie over het retour sturen van artikelen verwijzen wij je door naar de webshops zelf.

Je betaald niet direct aan Designerwinkel.nl maar aan een van de aangesloten webshops. Per webshop geven we aan de hand van de herkenbare logo's door wat de betaalmogelijkheden zijn. Hierin hebben wij ook de verschillende giftcards (Webshop Giftcard, Fashioncheque, en VVV Cadeaukaart) opgenomen.

Wat leuk dat je interesse heb om te adverteren op ons plaftorm! Er zijn verschillende mogelijkheden om  met ons samen te werken. Naast het integreren van je producten in onze webshop zijn er afhankelijk van het aanbod en budget tal van andere mogelijkheden om onder de aandacht te komen. Dit kan in de vorm van branded content , winacties, dedicated mailings of het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode.

Alle productinformatie op Designerwinkel.nl krijgen we aangeleverd door de boetieks zelf. Deze informatie halen wij uit de aangeleverde productfeeds die elke nacht door ons worden geüpdatet. Nu kan het soms voorkomen dat de informatie die wij ontvangen verschilt met de informatie die je ziet op de website van de aangesloten boetiek. Het team van Designerwinkel.nl doet haar uiterste best om dit zoveel mogelijk te voorkomen en waar nodig aan te passen. Maar mocht het onverhoopt toch verschillen. Dan is de uiteindelijke prijs en of maat altijd die op de website van de aanbieder staat vermeld.

Heb je een beschadigd artikel ontvangen of vertoont het kledingstuk binnen korte termijn beschadigingen? Schroom niet en neem direct contact op met de desbetreffende boetiek. Kom je er niet uit met de boetiek zelf, dan willen wij graag voor je bemiddelen.

#Love it, Wear it, Share it!

Deel jouw stijl @designerwinkel.nl en word uitgelicht op onze social channels en maak kans op 250 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?

Mis nooit meer iets!