Designerwinkel.nl is hét online platform voor high-end fashion.

Over ons

Designerwinkel.nl is het one stop shopping platform voor luxury fashion! Samen met jou willen we je stijl ontdekken, ontwikkelen en ownen! Dat gaat verder dan alleen een platform dat designerkleding van verschillende winkels verzamelt. Wij willen jou inspireren en connecten met de designers die perfect bij jouw passen. Besteed minder tijd aan het zoeken en meer tijd aan het ownen van je nieuwe designerpiece(s)!!

“ Besteed minder tijd aan het zoeken en meer tijd aan het ownen van je nieuwe designerpiece(s)!”

Designerkleding

Wij zijn jouw startpunt om designerkleding te vinden! Als je komt shoppen op designerwinkel hoef je niet nog eens 10 andere websites open te houden om te vergelijken welke designertas jou het meeste aanspreekt! Alle tassen van je favoriete designers bevinden zich namelijk op ons platform. Stel zelf jouw persoonlijke filters in om je resultaten te verfijnen. Zodra je hebt gevonden waar je naar zocht, klik je op het designerstuk en kom direct in de kassa van de aangesloten designerwinkel.

Designerwinkels

Bij ons hou je meer tijd over om te genieten van je nieuwe designerkleding omdat je er minder lang naar hoeft te zoeken! In samenwerking met de aangesloten winkels bieden we jouw het grootste aanbod designermode op een eenvoudige, snelle manier. Zo heb jij de meest unieke, fenomenale designerstukken binnen handbereik en blijft jouw kledingkast altijd up-to-date. Daarnaast maken onze editors dagelijks nieuwe shoppable content waarmee we je stimuleren verder te kijken en nieuwe designers te ontdekken! Let’s go.

#Love it, Wear it, Share it!

Deel jouw stijl @designerwinkel.nl en word uitgelicht op onze social channels en maak kans op 250 euro shoptegoed. Tag jij ons ook?

Mis nooit meer iets!